Automate your Marketing
with Womplify




 


By: foto klik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-May-2010 14:44 Email | Share | | Bookmark
Dah lama rasanya..

Dah lama rasanya aku tak update blog dan FP..semua neh dek ke'bz'yan yg melampau sejak akhir2 neh..terkejar ke sana ke mari, baik hal personal dan keja..kepada geng yg dh lama tak contact,so sorry lately mmg bz habiss..seminggu dua lagi maybe dh mula free..geng lama keep in touch



Buah semangat utk kembali update..latest pic Muhammad Elfy Qaleesh..


Sunday, 21-Feb-2010 16:31 Email | Share | | Bookmark
Noor Muhammad & NurHuda - Majlis Pertunangan

My cousin engagement..










P/S : Berwarna-warna aihh..kepada yg nk request gambar boleh email kepada saya,byk lg gambaq tak muat dah dlm web neh..Thankz to Riesyam & Sha'a tolong cover majlis neh..you all memang rock!


Saturday, 16-Jan-2010 19:21 Email | Share | | Bookmark
Riymi & Raihan - Pre Wedding

Tarikh: 16 / 01 / 2010
Jam: 11PM - 2AM
Tempat: Sungai Petani Towm

# Tag bro Riesyam shoot pre wedding adik dia Raihan kat SP Town. Beberapa shoot dari kamera buruk ku,huhu..Bro Riesyam dah pakai tali merah sekarang, dah mantap, aku dah takleh cari makan. Body baru tujuh Dee bersama lensa dua perpuluhan lapan. Menambahkan tekanan diri ku untuk memiliki paidee mak tuu. Tunggu uncle upgrade dulu la baru aku follow

Jam 11PM kat Jam Besar Sungai Petani






Jam 1.00AM melarat ke SP Walk





Krew yang terlibat (Kaum kerabat Riesyam)



Shoot untuk banner hari kahwin






Friday, 25-Dec-2009 06:40 Email | Share | | Bookmark
Azli & Farah

Majlis Akad Nikah
Tempat : Masjid Sungai Lokan, Sungai Dua, Pulau Pinang.
Tarikh : 11.00AM 25 / 12 / 2009

Beberapa keping yang sempat di upload job pagi tadi.





bersambung....






sambung skit lagi..





# Terima kasih kepada pasangan pengantin yang happening atas kerjasama selama 3 hari berturut-turut berlangsung majlis anda.

P/S : First time aku amik wedding rakyat jelata turun satu kampung nak tgk King & Queen. Gang silat siap main rotan, keris dan parang. Dah tuh main mcm lawan betui. Tahniah kepada Seni Silat Pesaka Gayung Taman Sri Wang, hangpa main silat real punya. Selalunya main silat pulut ja










Sunday, 20-Dec-2009 15:22 Email | Share | | Bookmark
Zakhir & Shikin - Outdoor

# Testing edit



# Outdoor




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net